TH Klimaatbeheersing bij VSK 2024

TH Klimaatbeheersing bij de VSK 2024 in Jaarbeurs Utrecht

Deze week is het zover: de 26ste editie van de VSK in de Jaarbeurs in Utrecht. VSK is de beurs waar u met één bezoek volledig op de hoogte bent van alle recente ontwikkelingen in de installatiewereld. Het is dé vakbeurs voor de gehele installatiebranche. Van 6 tot en met 9 februari zijn wij te vinden op de stand van onze Partner Priva (09.C038).

Op de stand bent u van harte welkom om deel te nemen aan de unieke ‘reThink with Priva’ – kennissessies die op de planning staan in een innovatieve setting.

Wat kunt u verwachten?

In deze sessies worden niet alleen de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van installatie verkent, maar wordt er ook een uniek element geïntroduceerd: presentaties beluisteren via ‘silent disco’. Beleef de toekomst van gebouwen op een bijzondere manier.

Onze experts staan voor u klaar

Ontdek hoe TH Klimaatbeheersing, als betrouwbare partner van Priva, een totaalpakket aan diensten biedt op het gebied van regeltechniek voor het binnenklimaat. Of u nu bezig bent met een nieuw project, renovatie of gewoon op zoek bent naar manieren om uw bestaande systemen te optimaliseren, onze experts delen graag hun kennis en ervaring om te zorgen voor een efficiënte en duurzame oplossing die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften en uitdagingen. Samen zetten we stappen in de richting van een toekomst van duurzaam bouwen, waar comfort en efficiëntie hand in hand gaan.

Praktische informatie

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Stand nummer: 09.C038

Openingstijden:

  • 6 februari, 9:30 uur – 17:30 uur
  • 7 februari, 9:30 uur – 17:30 uur (TH Klimaat aanwezig op de stand)
  • 8 februari, 9:30 uur – 20:30 uur (TH Klimaat aanwezig op de stand)
  • 9 februari, 9:30 uur – 17:00 uur

We zien u graag tijdens VSK 2024. Heeft u zich nog niet aangemeld? Klik dan hier.